Ідеально для тостів: овочевий паштет із цукіні із сиром стане улюбленою сезонною стравою

Этот материал также доступен на русском языке

Паштет з цукіні
Цей овочевий паштет стане справжньою знахідкою для тих, хто цінує легкі та корисні страви. Готується швидко, відмінно поєднується з грінками та підходить для будь-якого часу дня.

Ключові тези:

  1. Легка та корисна закуска: паштет на основі запеченого цукіні з додаванням сиру та зелені – відмінний варіант для сніданку чи перекушування.
  2. Простий і швидкий рецепт: мінімум інгредієнтів, простий спосіб приготування та всього 15–20 хвилин у духовці.
  3. Ідеальний для подачі на хлібі чи грінках – корисна альтернатива м’ясним паштетам та маслам.

Паштет із цукіні

Інгредієнти

  • «Цукіні – 300 грамів,
  • вершковий сир – 100 грамів,
  • сир твердий – 100 грамів,
  • олія (без запаху) – 2 столові ложки,
  • сіль, свіжа зелень, часник і трави – за смаком. 

Приготування

  1. Цукіні порізати кружечками завтовшки 5-7 міліметрів.
  2. Скласти в миску і змішати зі сіллю та олією. Залишити на пів години.
  3. Деко застелити папером і викласти цукіні.
  4. Запікати у розігрітій духовці 15-20 хвилин.
  5. Запечені кружечки цукіні охолодити, перекласти в чашу блендера, додати часник і зелень, збити до однорідного стану.
  6. Додати вершковий і твердий сир, збити.

Подавати на шматочку хліба, відмінно смакує зі грінками».

Ірина Тимофіївна, м. Херсон

Вас також можуть зацікавити новини:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?