Усього 20 хвилин – і десерт до чаю готовий! Якщо не маєте багато часу й не бажаєте докладати значних зусиль для приготування улюбленого десерту, скористайтеся його спрощеним рецептом. Повірте, смак нічим не гірший, а от часу можна зекономити суттєво!
Раніше ми розповідали, як приготувати шоколадний торт без випікання.
Інгредієнти
- Пряники – 600 г
- Сметана 30% – 800 г
- Банани – 4 шт.
- Кокосова стружка – 150 г
- Шоколад – 90 г
- Цукрова пудра – 150 г
Приготування
- Змішуємо сметану з цукровою пудрою. Не збиваємо. Не бажано замінювати цукрову пудру на цукор, оскільки крем може стати рідким.
- Застилаємо глибоку велику миску харчовою плівкою з припуском по краях, щоб загорнути готовий торт. Коли торт просочиться, потрібно буде його перевернути.
- Викладаємо на дно шар солодкої сметани, шар нарізаних бананів (завтовшки 1 см), шар розрізаних навпіл пряників. Між шарами додаємо трохи кокосової стружки. Повторюємо шари. Останній шар пряників кладемо пласкою стороною догори.
- Загортаємо плівку й залишаємо торт на 2–3 години для просочування при кімнатній температурі.
- Через 2–3 години прибираємо миску з тортом у холодильник ще на 2–3 години.
- Перед подачею на стіл присипаємо торт тертим шоколадом.
Вас також можуть зацікавити новини: