Вишня, настояна в алкоголі, й шоколад – класика, яка ніколи не старіє. Спробуйте приготувати ці цукерки самостійно – повірте, вони смакуватимуть набагато більше! А часу для приготування потрібно зовсім мало.
Раніше ми розповідали, як приготувати домашні полуничні цукерки.
Інгредієнти
- вишні консервовані – 100 г
- шоколад чорний – 100 г
- коньяк (можна замінити ромом чи вишневою наливкою) – 1,5 ст. ложки
- цукор – 1 ч. ложка
Приготування
- Вишні подрібніть за допомогою блендера чи м’ясорубки.
- Додайте до вишень цукор і алкоголь.
- Шоколад розтопітьна водяній бані.
- Силіконові форми змастіть розтопленим шоколадом і покладіть у морозилку на кілька хвилин. Витягніть і повторно нанесіть другий шар розтопленого шоколаду.
- Викладіть начинку, проте заповніть форму не повністю.
- Зверху полийте шоколадом, вирівняйте.
- Відправте цукерки в холодильник для застигання.
Вас також можуть зацікавити новини: