Коли часу обмаль, але хочеться чогось смачного — цей пиріг саме те, що треба. Він дуже митний, смачний, а готується дуже просто.
Раніше ми розповідали, як приготувати кабачки фрі.
Інгредієнти
- кабачки – 750 г
- цибуля – 1 шт.
- борошно – 1 склянка
- розпушувач – 1 ч.л.
- твердий сир – 250 г
- яйця – 3 шт.
- олія – ¼ склянки
- сіль – 1 ч.л.
- чорний перець – ½ ч.л.
- зелень – до смаку
Приготування
- Кабачок та сир натріть на тертці.
- Цибулю дрібно наріжте.
- Змішайте всі інгредієнти у великій мисці, залишивши 1 столову ложку сиру.
- Викладіть кабачкову суміш у круглу форму для випічки, попередньо змащену олією.
- Випікайтк пиріг в розігрітій до 170 градусів духовці 45-50 хв до золотисто-коричневого кольору.
- Зверху посипте сиром. Дайте пирогу охолонути протягом 10-15 хв перед нарізанням.
Вас також можуть зацікавити новини: