Хрусткі зовні й ніжні всередині – кабачки фрі готуються швидко, не потребують дорогих інгредієнтів і чудово смакують навіть без м’яса. Ділимось перевіреним рецептом!
Раніше ми розповідали, як приготувати ніжні літні котлети з кабачків.
Інгредієнти
- кабачки – 2 шт. середнього розміру
- яйця – 2 шт.
- оливкова олія – 6 ст. ложок
- панірувальні сухарі – 1 склянка
- мелений солодкий перець – 1 ст. ложка
- прованські трави – 1 ст. ложка
- сіль – 1 ч. ложка
Приготування
- Кабачки помийте, обсушіть та зріжте кінчики кінчики. Розріжте кожен шматок навпіл, а потім кілька разів вздовж, щоб вийшли фрі товщиною до 2 см.
- Пересипаємо панірувальні сухарі в одну широку посудину.
- В іншій посудині збиваємо яйця, додаємо до них оливкову олію та спеції. Усе добре перемішуємо.
- Кожен шматочок кабачка обвалюємо у сухарях, обмочуємо в яйці і знову обвалюємо в сухарях. Одразу викладаємо на деко, застелене пергаментним папером.
- Відправляємо страву в розігріту до 200-220 градусів духовку на близько 20 хвилин, доки панірування не стане золотисто-коричневим.
Вас також можуть зацікавити новини: