Неділя, 15 Червня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяКабачки фрі – готуємо корисну й дуже смачну альтернативу картоплі

Кабачки фрі – готуємо корисну й дуже смачну альтернативу картоплі

Этот материал также доступен на русском языке
Сезон кабачків – ідеальний час для експериментів на кухні. Приготуйте хрумкі кабачки фрі, які нічим не поступаються ресторанним закускам.

Хрусткі зовні й ніжні всередині – кабачки фрі готуються швидко, не потребують дорогих інгредієнтів і чудово смакують навіть без м’яса. Ділимось перевіреним рецептом!

Раніше ми розповідали, як приготувати ніжні літні котлети з кабачків.

Інгредієнти

  • кабачки – 2 шт. середнього розміру
  • яйця – 2 шт.
  • оливкова олія – 6 ст. ложок
  • панірувальні сухарі – 1 склянка
  • мелений солодкий перець – 1 ст. ложка
  • прованські трави – 1 ст. ложка
  • сіль – 1 ч. ложка

Приготування

  1. Кабачки помийте, обсушіть та зріжте кінчики кінчики. Розріжте кожен шматок навпіл, а потім кілька разів вздовж, щоб вийшли фрі товщиною до 2 см.
  2. Пересипаємо панірувальні сухарі в одну широку посудину.
  3. В іншій посудині збиваємо яйця, додаємо до них оливкову олію та спеції. Усе добре перемішуємо.
  4. Кожен шматочок кабачка обвалюємо у сухарях, обмочуємо в яйці і знову обвалюємо в сухарях. Одразу викладаємо на деко, застелене пергаментним папером.
  5. Відправляємо страву в розігріту до 200-220 градусів духовку на близько 20 хвилин, доки панірування не стане золотисто-коричневим.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні