Класична самса – смачно, але довго. Хочеться, щоб приготування займало якомога менше часу, але страва була не менш смачною? Тоді цей рецепт “лінивої” самси – для вас!
Раніше ми розповідали, як приготувати ідеальні ліниві вареники.
Інгредієнти
- фарш яловичий чи курячий – 400 г
- цибуля – 1 шт.
- твердий сир – 100 г
- яйце – 1 шт.
- лаваш – 2 шт.
- кунжут – 5 г
- сіль та перець – на власний смак
Приготування
- Блендером подрібнюємо очищену цибулю, змішуємо її з фаршем, додаємо яєчний білок, сіль і чорний перець. Усе добре перемішуємо.
- Лаваш нарізаємо на смужки шириною приблизно 10 см.
- На смужки з лаваша наносимо тонким шаром фарш, посипаємо їх натертим сиром і згортаємо трикутником.
- Викладаємо самсу на деко, змащуємо її жовтком, посипаємо кунжутом і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.
Вас також можуть зацікавити новини: