Пісні котлети з рису
Досвідчені господині знають: пісне не означає несмачне. Тому пропонуємо розширити своє домашнє меню та приготувати пісні котлети з рису.
Інгредієнти:
- Рис круглозернистий — 200 грамів,
- морква — 150 грамів,
- цибуля — 2 штуки,
- сухарі панірувальні — 3 столові ложки,
- олія рослинна, сіль і перець — за смаком.
Приготування:
- Ретельно промити рис і залити 400 мілілітрами води.
Відварити до готовності, приблизно 20 хвилин після закипання.
Додати сіль, чорний мелений перець, перемішати і дати трохи охолонути. - Цибулю нарізати невеликими кубиками, моркву натерти на дрібній тертці.
Розігріти олію та обсмажити цибулю з морквою приблизно 8-10 хвилин.
Потім дати трохи охолонути. - З’єднати обсмажені овочі та відварений рис.
Ретельно перемішати, за необхідності посолити за смаком.
Сформувати невеликі котлетки та обваляти в панірувальних сухарях. - Розігріти в пательні рослинну олію й обсмажити котлетки приблизно по 3-4 хвилини з кожного боку до хрусткої рум’яної скоринки.
Котлети можна подати з овочевим соусом: протушкувати цибулю, моркву і болгарський перець, потім подрібнити блендером.
Читайте також: