Справді, замішувати його не потрібно, достатньо змішати ложкою, відправити в пакет і залишити в холодильнику.
Вам буде цікаво: Ці пиріжки мають особливий смак і пишність: у тісто потрібно покласти секретний інгредієнт
А вже за кілька годин з нього можна готувати смачні пиріжки, пироги, піцу і все, що тільки забажаєте.
Інгредієнти:
- 500 мл теплого молока;
- 2 ст. ложки цукру;
- 0,5 ч. ложки солі;
- 2 ст. ложки рослинної олії;
- 30 г дріжджів живих або 11 сухих;
- 5 склянок (стакан на 250) борошна.
Приготування:
- Змішайте в глибокій мисці молоко, цукор, сіль, дріжджі, олію.
- Просійте борошно і введіть в суміш, ретельно розмішайте ложкою.
- Пакет щедро змастіть усередині рослинним маслом і відправте тісто. Пакет зав’яжіть.
- Тримати в теплі його не потрібно, відразу ж перенесіть у холодильник.
- Зазвичай таке тісто зручно робити ввечері, а вранці вже готувати улюблені пиріжки або біляші.
- Але можна потримати в холодильнику 2-3 години і приступати до смаження пиріжків.
Вас також можуть зацікавити новини: