Субота, 22 Лютого, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяНеймовірно смачний і ніжний торт «Небо в роті»: такого чудового десерту ви...

Неймовірно смачний і ніжний торт «Небо в роті»: такого чудового десерту ви точно не їли

Этот материал также доступен на русском языке
Є безліч рецептів тортів, але сьогодні пропонуємо приготувати незвичайний торт із оригінальною назвою «Небо у роті». Такий десерт вас просто вразить наповал.

Рецепт цього неймовірно смачного торта опубліковано на Ютуб-каналі “Смаколики Юлі”.

Читайте також: Цей торт стане улюбленим у вашій сім’ї: він смашніший “Наполеону”

Інгредієнти:

Для коржів:

  • 3 яйця
  • 180 г цукру
  • 200 г вершкового масла (або маргарин)
  • 2 ст.л.сметани
  • 500 г борошна
  • 2 чайні ложки розпушувача

Для крему:

  • 1,5-2кг яблук (краще кисленьких)
  • 250 г сметани
  • 160 г цукру + 3 ст.л цукру
  • 300 г вершкового масла (або 150 г олії та 150 г жирної сметани)
  • ванільний цукор або цедра лимона за смаком та за бажанням.

Приготування:

  1. Цукор з яйцями добре збийте міксером до пухкості.
  2. Додайте борошно з розпушувачем, сметану, розтоплене масло і замісіть м’яке тісто.
  3. Поставте тісто в холодильник приблизно на 1 годину.
  4. Потім розкотіть тоненькі коржики і випікайте приблизно 15 хвилин на 180 градусів до жовтуватого кольору.
  5. Для приготування крему яблука очистіть від шкірки і натріть на тертці. Додайте трохи цукру і сметану і протушкуйте на маленькому вогні до м’якості.
  6. Масло збийте з цукром до пухкої маси, поступово додаючи яблука, продовжуючи збивати.
  7. Цукор регулюйте на свій смак. Багато залежить від яблук і сметани, чим більше кислинки, тим більше цукру знадобиться.
  8. Змастіть охолоджені коржі кремом, верх теж повинен бути з крему і відправте торт в холодильник, щоб він просочився.

Приємного апетитуСмачного!

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні