Гранатовий пиріг
Інгредієнти:
- Пшеничне борошно — 180 грамів,
- розпушувач — 1,5 чайної ложки,
- вершкове масло — 100 грамів,
- гранат — 2 штуки,
- йогурт — 100 грамів,
- яйце — 2 штуки,
- цукрова пудра — 180 грамів,
- ванільний екстракт,
- сіль — 1/2 чайної ложки.
Приготування:
- З одного граната вичавити сік, другий почистити і розібрати на зерна.
- Змішати в одній мисці борошно, розпушувач для тіста, сіль.
- В другій мисці добре збити вершкове масло з цукром. По одному додати в масло яйця, добре збити міксером.
- Потім влити півсклянки свіжого гранатового соку.
- Додати борошняну суміш і добре перемішати. Додати йогурт і знову перемішати.
- Злегка посипати борошном деко, вилити на нього тісто і поставити на двадцять п’ять хвилин у розігріту до 180 градусів духовку.
![](https://napensii.ua/wp-content/uploads/snimok-ekrana_2025-02-10_17-39-39.png)
Після дістати його з духовки і посипати зернами граната.
Вам буде цікаво: