Фаршировані печериці
Пропонуємо покроковий рецепт приготування фаршированих фаршем печериць. Для цієї страви гриби краще підбирати однакового розміру. Підготовка до приготування та сама випічка займає дуже мало часу. Крім того, гриби смачні як і в гарячому, так і в холодному вигляді.
Інгредієнти:
- Фарш м’ясний (за смаком) – 500
- Зелень (нарізані кріп, петрушка) – 1 ст. ложка
- Солодка паприка – половина год. ложки
- Печериці – 1 кг
- Твердий сир – 100 г
- Сіль, перець – за смаком
- Рослинна олія
Приготування:
- Печериці промити і зрізати або викрутити з них ніжки.
- Розкласти гриби на деко, змащене олією.
- Готовий фарш змішати зі спеціями та зеленню та сформувати кульки однакового розміру.
- Покласти кульки всередину шапочок грибів та запікати при температурі 180 градусів близько 25 хвилин.
- Наприкінці приготування посипати тертим сиром і запікати кілька хвилин до зарумянивания. Приємного апетиту!
Приготуйте також: