Овочеві стейки – це не просто гарнір, а повноцінна страва, здатна підкорити навіть найвідданіших любителів м’яса. Дізнайтеся, як приготувати смачні стейки з капусти!
Раніше ми розповідали, як приготувати твердий сир із зеленню.
Інгредієнти:
- маленький качан капусти;
- вершкове масло;
- сіль;
- сушений часник;
- сушена паприка.
Для соусу:
- сметана чи грецький йогурт;
- цедра лимона;
- насіння гірчиці.
Приготування:
- Поріжте качан капусти вздовж на рівні круглі стейки завтовшки приблизно сантиметр.
- Змастіть стейки вершковим маслом, посипте спеціями і загорніть у фольгу.
- Відправте стейки в розігріту до 200 градусів духовку на 20-25 хвилин.
- Для соусу змішайте всі інгредієнти та подавайте його зі стейками.
Вас також можуть зацікавити новини: