Сирні мандаринки
Інгредієнти:
- плавлений сир — 2 штуки,
- яйця курячі — 5 штук,
- зубчики часнику — 4 штуки,
- морква — 3 штуки,
- майонез — 90 грамів,
- кріп, сіль, чорний перець — за смаком.
Приготування:
- Відварити яйця, охолодити, разом із плавленим сиром натерти на крупній тертці.
- Додати дрібно нарізаний кріп, майонез і пропущений через прес часник. Посолити, поперчити і добре перемішати начинку.
- Відварену заздалегідь моркву натерти на дрібній тертці. Розкласти частину моркви на шматок харчової плівки і розрівняти ложкою тонким шаром.
- Викласти сирну начинку посередині морквяного шару. Сформувати «мандаринки», скручуючи кулю за допомогою плівки. Зняти плівку з готових кульок.
- Прикрасити кожну «мандаринку» листочком петрушки.
Дивіться рецепти, які стануть чудовим доповненням до вашого святкового меню:
- Готуємо оригінальні страви на різдвяний стіл: банан у сирі
- Оригінальні рецепти різдвяних страв: різдвяний кекс з мандаринами вразить усіх
- Оригінальні рецепти різдвяних страв: замість міцних напоїв – гарячі пунш та глінтвейн
- Оригінальні рецепти різдвяних страв: млинцева кутя, яку ви досі не куштували
- Оригінальні рецепти різдвяних страв: головна страва столу – свиняча шия, запечена з грибами