Середа, 4 Грудня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяВід м'ясних не відрізнить ніхто: найсмачніші котлети без грама м'яса

Від м’ясних не відрізнить ніхто: найсмачніші котлети без грама м’яса

Этот материал также доступен на русском языке
Замість м'яса візьміть популярну крупу - і приготуйте найсмачніші пісні котлети. Різниці з м'ясними не помітите!

Шукаєте ідеальну м’ясну страву, але хочете уникнути м’яса? Ці гречані котлети – справжня знахідка! Ситні, ароматні та з такою текстурою, що ніхто не відрізнить від звичних м’ясних. З цим рецептом ви зміните своє уявлення про пісні котлети.

Раніше ми розповідали, як приготувати смачні м’ясні котлети із секретним інгредієнтом.

Інгредієнти:

  • Гречка – 1 склянка
  • Картопля – 4-5 шт.
  • Сіль – до смаку
  • Коріандр мелений – 1 ч. ложка
  • Сухарі мелені – 70-100 г
  • Олія соняшникова (для смаження) – 50 г

Приготування:

  1. Гречку переберіть і добре промийте. Залийте окропом крупу (2-2,5 склянки) і дайте їй закипіти. Варіть під кришкою на невеликому вогні до готовності (25-30 хвилин).
  2. Картоплю промийте, викладіть у казанок, залийте холодною водою. Доведіть до кипіння і варіть у мундирах до готовності на невеликому вогні під кришкою (близько 20 хвилин). Воду злийте.
  3. Картоплю охолодіть та очистіть від шкірки. Пропустіть через м’ясорубку гречку та картоплю. Посоліть та додайте коріандр. Добре перемішайте.
  4. Розчавіть качалкою сухарі. Мокрими руками сформуйте котлети. Обвалюйте котлети в сухарях.
  5. Розігрійте сковороду, налийте 2-3 ст. ложки олії. Викладіть котлети в розпечену олію. Смажте гречані котлети на середньому вогні до рум’яної скоринки (близько 1-2 хвилини з кожного боку).

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні