Але гарбуз можна додавати до салатів у свіжому та відвареному вигляді, використовувати як начинку для пирогів та пиріжків, робити сирну запіканку та запікати на грилі.
Про те, що ще можна приготувати з гарбуза, розповідають наші читачі та діляться своїми рецептами.
Гарбузове пюре до м’яса
Інгредієнти
«Гарбуз чищений — 300 грамів, рослинна олія — 1 столова ложка, часник — 2 зубчики, паприка сушена — 0,5 чайної ложки, куркума, прованські трави, сіль і перець — за смаком.
Приготування
- Нарізати товстими скибочками гарбуз, зробити на ньому надрізи.
- Олію перетерти з часником та спеціями до однорідної заправки і влити її до гарбуза.
- Дати настоятися 5 хвилин, а потім разом із заправкою загорнути у фольгу.
- Запікати до повного розм’якшення.
- Коли гарбуз трохи охолоне, відокремити його від фольги і перетерти через дрібне сито».
Олеся Миколаївна, Черкаська обл.
Вас також можуть зацікавити новини: