Вівторок, 19 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяСмачно за рецептами наших читачів: скуштуйте новий гарбузовий гарнір до м'яса

Смачно за рецептами наших читачів: скуштуйте новий гарбузовий гарнір до м’яса

Этот материал также доступен на русском языке
Що ви готуєте з гарбуза? Більшість запікають гарбуз із медом, а багато хто пробував крем-суп.

Але гарбуз можна додавати до салатів у свіжому та відвареному вигляді, використовувати як начинку для пирогів та пиріжків, робити сирну запіканку та запікати на грилі.

Про те, що ще можна приготувати з гарбуза, розповідають наші читачі та діляться своїми рецептами.

Гарбузове пюре до м’яса

Інгредієнти

«Гарбуз чищений — 300 грамів, рослинна олія — 1 столова ложка, часник — 2 зубчики, паприка сушена — 0,5 чайної ложки, куркума, прованські трави, сіль і перець — за смаком.

Приготування

  • Нарізати товстими скибочками гарбуз, зробити на ньому надрізи.
  • Олію перетерти з часником та спеціями до однорідної заправки і влити її до гарбуза.
  • Дати настоятися 5 хвилин, а потім разом із заправкою загорнути у фольгу.
  • Запікати до повного розм’якшення.
  • Коли гарбуз трохи охолоне, відокремити його від фольги і перетерти через дрібне сито».

Олеся Миколаївна, Черкаська обл.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні