Раніше ми давали цікавий рецепт поленти по-італійськи.
Цвітна капуста з часником та сиром – це не тільки смачна, а й корисна страва. Її можна назвати ідеальною для легкої вечері або гарніром до основних страв.
Інгредієнти:
- Квітна капуста — 1 шт
- Тертий пармезан – 150г
- Подрібнений часник — 2 зуби.
- Пучок свіжої петрушки – 1/2 шт
- Оливкова олія — 2 ст.л.
- Сіль та перець — за смаком
Приготування:
- Розігріти духовку до 200 градусів. Нарізати цвітну капусту на квіточки. Промити.
- У великій мисці змішайте оливкову олію, подрібнений часник та 100г тертого сиру пармезан. Додати цвітну капусту і перемішати, доки вони добре покриються сумішшю.
- Викласти капусту на лист, покритий фольгою. Посипати сіллю та перцем.
- Випікати в духовці протягом 45 хвилин, перевертати кожні 15 хвилин. В останні 15 хвилин посипати пармезан, що залишився.
Після того, як капуста буде готова – посипати нарізаною петрушкою. І подавати.
Читайте також рецепти: