Середа, 2 Жовтня, 2024
ГоловнаРізнеДень народження газети "На пенсії" – 19 років довіри наших читачів

День народження газети “На пенсії” – 19 років довіри наших читачів

Этот материал также доступен на русском языке
Газета «На пенсії» 4 жовтня вже вдев’ятнадцяте відзначатиме свій день народження. І станеться це, шановні читачі, завдяки нашому з вами зв'язку - нашій праці та вашім відгукам.

Про нашу редакцію “На пенсії” 

В газеті «На пенсії» працюють не лише професійні журналісти, а й фахівці-консультанти з пенсійних та юридичних питань. Також в цьому році наш колектив почав співпрацювати з ще однією творчою людиною – художником-карикатуристом. І хоча редакція розташована в Одесі, деякі наші співробітники пишуть матеріали з Києва, Вінниці, Кривого Рогу і навіть з-за кордону. Адже читачі газети «На пенсії» – це мешканці різних населених пунктів нашої країни. Також у «На пенсії» є свій сайт, Телеграм- і Ютуб-канали , а також сторінка в Фейсбуці.

Про підписку на газету “На пенсії” на 2025 рік

Газета «На пенсії» друкується у двох містах – Тернополі та Києві. А поширення відбувається по всій території України, окрім окупованих. Тому оформити передплату газети можна буде у всіх поштових відділеннях на неокупованих територіях, у листоноші або онлайн на сайті «Укрпошти». 

З 1 жовтня «Укрпошта» оголосила про початок онлайн-передплати на газети на 2025 рік. З 7 жовтня передплату можна оформити за друкованими каталогами, а з 26 жовтня на пересувних відділеннях через пристрій 3 в 1 Be Post.

Зверніть увагу! Гарантована редакцією ціна – тільки за підпискою. У роздріб ціна зросте. На скільки це залежить ще й від продавців конкретних магазинів, кіосків, лотків.

Подарунок для річних передплатників газети “На пенсії”

Наші постійні читачі звикли, що в перших номерах нового року на сторінках газети «На пенсії» ми друкуємо два кольорові календарі на наступний рік: державних та професійних свят і докладний православний (зі святами за новоюліанським та юліанським стилями). В 2025 році ми також збережемо цю традицію.

Крім того, для всіх річних передплатників на 2025 рік ми підготували подарунок — кольоровий настінний календар на наступний рік, який буде вкладено в газету.

Пропозиції наших читачів – що найбільше подобається читати

При підготовці чергового номера «На пенсії» ми завжди намагаємося враховувати ваші побажання. Напередодні дня народження газети ми вирішили поцікавитися, які рубрики подобаються нашим читачам і що б вони хотіли змінити? І привід був чудовий – в Одесі пройшов Всеукраїнський фестиваль «Планета довгожителів», на якому щороку збираються активні пенсіонери. На ньому побувала і наша журналістка Марія Котова, яка і адресувала наші питання учасникам фестивалю.

Тамара Криницька, 84 роки:

  • Я взагалі була завжди активною читачкою. Передплачувала і купувала багато газет. А ось улюблена і, мабуть, єдина моя газета сьогодні – «На пенсії». Здається, саме моє життя зробило такий вибір. Скільки порад, скільки корисних статей. Я, мабуть, розгубилась би з цими пенсійними надбавками та комунальними послугами з субсидіями і тарифами, якби не газета. Я обожнюю матеріали з медичними і дачними порадами. Але сказати, що це мої найулюбленіші рубрики, я не можу. Бо немає у мене в газеті «неулюблених» рубрик. Я обожнюю кросворди – це одна з найкращих «вправ для мозку і пам’яті». Так от, газета «На пенсії» дуже допомагає такому тренуванню. А ще – це пізнання усього нового. Ось, наприклад, мені пропонують для мобільника той чи інший пакет. А нещодавно прочитала в газеті, що на пакетах можна й зекономити. Для людини похилого віку це дуже важливо. А щодо кросвордів українською мовою, то це для мене і для моєї подруги стало ще й посібником з розширення знання мови.

Неля Фадєєнкова, 86 років:

  • З газетою познайомилась у 2014 році. З того часу «На пенсії» – це мій друг і путівник, мій гід, якщо хочете. Не пропускаю жодного номера. Читаю з першої до останньої шпальти. Деякі матеріали перечитую кілька разів. Щодо улюблених рубрик, не знаю навіть, як відповісти на це питання. Бо немає в газеті таких рубрик, таких матеріалів, які б не зацікавили. Так, багато є корисних порад – і тих, що стосуються здоров’я, і тих, що пов’язані з господарством. Але ж чи можна пропустити історичні матеріали? Ось, наприклад, який цікавий матеріал про Симона Петлюру. Та й про інших історичних діячів із задоволенням читаю. Я взагалі люблю статті про історію, особливо тепер, коли в наші важкі воєнні часи багато чого змінилося і змінюється в нашій свідомості.

У газети «На пенсії» є також свій сайт, Телеграм- і Ютуб-канали та сторінка в Фейсбуці. І щоб вони були цікавішими, ми звернулися по допомогу до користувачів цих електронних платформ з проханням: напишіть в коментарях, якщо у вас є побажання до видання «На пенсії». І ось що вийшло.

Анатолій Кругляченко: «Як бачимо, принцип корисності та цікавості для пенсіонерів, закладений в основу стратегії газети, за 19 років підтвердив свою ефективність. Важливо, що газета не стала простим інтернет-виданням, як свого часу її піратська підробка, а має зв’язок з читачем, відповідає на запитання. Це її плюс».

Олексій Масенко: «Багато корисного дізнався завдяки вашим публікаціям на сайті, бо зараз триває оформлення пенсії, дякую».

Володимир Кривощоков: «Треба більше коментарів юриста про те, як нашого брата дурять уряд, місцева влада, бандити і шахраї».

Ми опублікували лише малу частину відгуків членів нашої численної «пенсійної сім’ї». Будемо раді, якщо ви знайдете час і напишете нам кілька слів. Приймаємо будь-які думки і критику. Кажуть, немає межі досконалості. І на шляху до цієї досконалості ми йтимемо разом з вами.

Редколегія газети «На пенсії»

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні