Вівторок, 24 Вересня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяКласика під новим кутом: готуємо улюблений бефстроганов із сосисками

Класика під новим кутом: готуємо улюблений бефстроганов із сосисками

Этот материал также доступен на русском языке
Улюблену страву можна приготувати не лише з яловичини. Спробуйте варіант із сосисками – вийде дуже смачно.

Бефстроганов є улюблено стравою багатьох. Це ситно та дуже смачно. Сьогодні поціновувачам цієї м’ясної страви пропонуємо приготувати її варіацію, де замість яловичини використовувати сосиски. Повірте, це дуже смачно!

Раніше ми розповідали рецепт самого бюджетного торта зі звичайних інгредієнтів.

Інгредієнти (на 4 порції):

  • сосиски або ковбаски — 400 г
  • рис — 300 г
  • печериці — 400 г
  • сметана — 200 г
  • цибулина — 1 шт.

Приготування:

  1. Засипаємо рис у сотейник, посоліть, додаємо 1 ст. л. рослинної олії та обсмажуємо на сильному вогні, часто перемішуючи, протягом 1 хвилини. Зменшуємо вогонь до мінімального, вливаємо 500 мл гарячої води, накриваємо кришкою і готуємо протягом 12 хвилин, не перемішуючи.
  2. Нарізаємо сосиски кружальцями, цибулю рубаємо дрібними кубиками. Печериці розрізаємо на 4 частини.
  3. У глибокій сковороді розігріваємо 3 ст. л. рослинної олії та обсмажуємо цибулю до золотистого кольору. Додаємо гриби та сосиски та готуємо, часто перемішуючи, протягом 10 хвилин. Додаємо до сковороди сметану, вливаємо 120 мл гарячої води, солимо, приправляємо перцем і тушкуємо під кришкою на повільному вогні ще 5 хв.
  4. Розпушуємо рис вилкою та розкладаємо в тарілки. Додаємо бефстроганов із сосисок, перчимо, присипаємо солодкою паприкою та збризкуємо оливковою олією. Відразу подаємо на стіл.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні