Деякі господині називають цей рулет лінивою Шарлоткою. Обов’язково спробуйте приготувати та винести свій вердикт.
Раніше ми розповідали, як приготувати Шарлотку за класичним рецептом.
Інгредієнти:
- 4 яйця;
 - 120 г цукру;
 - 120 г борошна;
 - щіпка солі;
 - 4 яблука;
 - 2 ст. ложки цукру;
 - кориця — за бажанням.
 
Приготування:
- Очистіть яблука від шкірки і натріть на великій тертці.
 - Збийте до густої піни білки з цукром та щіпкою солі. Окремо збийте жовтки та з’єднайте їх із білками.
 - Частинами введіть борошно і акуратно розмішайте лопаткою, щоб не було грудочок.
 - Змастіть лист маслом, викладіть яблука, змішані з цукром і корицею, а зверху вилийте тісто не дуже товстим шаром. Товщина має бути як на рулет, щоб ви могли його скрутити.
 - Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 20-25 хвилин.
 - Готовий рулет переверніть на інший пергамент і скрутіть. Це потрібно робити, поки гарячий рулет.
 - Остудіть рулет швом униз. Готовий рулет можна посипати цукровою пудрою.
 
Читайте також: Неймовірно пишна Шарлотка: який секретний інгредієнт потрібно додати на дно форми для випічки
							
											







