П’ятниця, 20 Вересня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяТісто м'яке та повітряне, немов пух: печемо ароматний пиріг з персиками

Тісто м’яке та повітряне, немов пух: печемо ароматний пиріг з персиками

Этот материал также доступен на русском языке
Ніколи не виходить легке повітряне тісто? Візьміть на озброєння цей рецепт — ви будете в захваті!

У сезон персиків – саме час використовувати цей фрукт для різного роду випічки. Сьогодні пропонуємо скуштувати найсмачніший рецепт пирога з найніжнішим тестом. Це ідеальне частування для чаювання!

Раніше ми розповідали, як спекти німецький пиріг зі сливами.

Інгредієнти:

  • яйця — 3 шт.
  • цукор — 160 грамів
  • сіль — 1/4 ч.л.
  • вершкове масло — 100 грамів
  • щіпка ваніліну
  • пшеничне борошно — 160 грамів
  • розпушувач — 1/2 ч.л
  • персик середнього розміру — 3 шт.

Приготування:

  1. Персики наріжте кубиками зі стороною 1-1,5 см. Можна попередньо зняти шкірку, якщо вона гірчить.
  2. Вершкове масло розтопіть і залиште на деякий час. Воно має охолонути хоча б до 30-35 градусів.
  3. Яйця збийте з цукром та сіллю до світлого відтінку та сильного збільшення маси в об’ємі.
  4. Додайте ванілін і просіяне борошно з розпушувачем, і акуратними рухами знизу вгору перемішайте до розподілу борошна і однорідного стану.
  5. Відкладіть 3-4 ложки тіста в ємність з маслом і обережно перемішайте. З’єднайте масляну суміш з рештою тіста і акуратно перемішайте, намагаючись видавити з тіста якнайменше повітря.
  6. Додайте нарізані персики, акуратно перемішайте і викладіть у форму.
  7. Відправте тісто в розігріту до 180 градусів духовку на 30-35 хвилин. Охолоджений пиріг можна посипати цукровою пудрою.

Вас також можуть зацікавити новини:

Однією рукою дають, іншою – забирають: як вам можуть непомітно зменшити пенсію (відео)

Нульовий кредит на сонячні станції: що змінилося за умов, які пропонують банки (відео)

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні