У сезон персиків – саме час використовувати цей фрукт для різного роду випічки. Сьогодні пропонуємо скуштувати найсмачніший рецепт пирога з найніжнішим тестом. Це ідеальне частування для чаювання!
Раніше ми розповідали, як спекти німецький пиріг зі сливами.
Інгредієнти:
- яйця — 3 шт.
- цукор — 160 грамів
- сіль — 1/4 ч.л.
- вершкове масло — 100 грамів
- щіпка ваніліну
- пшеничне борошно — 160 грамів
- розпушувач — 1/2 ч.л
- персик середнього розміру — 3 шт.
Приготування:
- Персики наріжте кубиками зі стороною 1-1,5 см. Можна попередньо зняти шкірку, якщо вона гірчить.
- Вершкове масло розтопіть і залиште на деякий час. Воно має охолонути хоча б до 30-35 градусів.
- Яйця збийте з цукром та сіллю до світлого відтінку та сильного збільшення маси в об’ємі.
- Додайте ванілін і просіяне борошно з розпушувачем, і акуратними рухами знизу вгору перемішайте до розподілу борошна і однорідного стану.
- Відкладіть 3-4 ложки тіста в ємність з маслом і обережно перемішайте. З’єднайте масляну суміш з рештою тіста і акуратно перемішайте, намагаючись видавити з тіста якнайменше повітря.
- Додайте нарізані персики, акуратно перемішайте і викладіть у форму.
- Відправте тісто в розігріту до 180 градусів духовку на 30-35 хвилин. Охолоджений пиріг можна посипати цукровою пудрою.
Вас також можуть зацікавити новини:
Однією рукою дають, іншою – забирають: як вам можуть непомітно зменшити пенсію (відео)
Нульовий кредит на сонячні станції: що змінилося за умов, які пропонують банки (відео)