Четвер, 19 Вересня, 2024
ГоловнаНовиниОсь що не можна робити з подушкою, інакше будуть серйозні проблеми –...

Ось що не можна робити з подушкою, інакше будуть серйозні проблеми – запам’ятайте ці поради

Этот материал также доступен на русском языке
Предмети, якими ми користуємося щодня накопичують нашу енергетику, серед цих предметів і подушки. Подушки, як важливий елемент сну та відпочинку, овіяні багатьма прикметами та забобонами, порушення яких може принести у ваше життя неприємності.

Подушка не повинна стояти вертикально, оскільки це може призвести до поганого сну або безсоння. Вона має бути покладена в горизонтальному положенні.

Раніше ми розповідали, як часто потрібно прати постільну білизну.

Разом із подушкою можна викинути своє щастя. Рано чи пізно, але подушка приходить у непридатність, особливо це стосується подушок зі штучних матеріалів. Щоб зберегти своє здоров’я та енергію, подушку краще спалити. Якщо подушка у вас з пуху або іншого природного матеріалу, то її можна просто оновити і почистити. І продовжувати користуватися нею далі.

Не можна спати на двох подушках. Причому це забобон стосується як заміжніх жінок і одружених чоловіків, так і холостяків і холостячок.

Якщо ви ще не знайшли свою половинку, то за прикметами не можна спати на двох подушках – це до самотності.

Якщо на двох подушках спить заміжня жінка – ця прикмета обіцяє хвороби. А якщо одружений чоловік – то грошові втрати.

Не можна сидіти на подушці. Якщо вірити забобонам, то, сидячи на подушці, можна позбутися здоров’я.

Погана прикмета дарувати подушки, а точніше їх приймати. І найбільше небезпеки саме для того, хто отримує такий подарунок. Ви не знаєте, які неприємності може підкласти дарувальник вам у подушку. Справа в тому, що на подушку робиться багато змов, які шкодять тому, хто отримав такий подарунок.

Ну і найпопулярніша прикмета – не можна, щоб на вашій подушці спав хтось окрім вас, особливо якщо мова про чужих людей, які у вас гостюють. Таким чином ви можете втратити не тільки сон, але і своє щастя.

Вірити у забобони чи ні – це справа кожного, але якщо ви хочете, щоб у вашій родині все було добре, постарайтеся дбайливо ставитися до подушок, вони вам у цьому допоможуть.

Читайте також:

Прикмети на щасливе життя: що не можна позичати?

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні