У цьому рецепті багато фруктів, а тісто виходить дуже ніжним. Десерт чудово підійде до сніданку. Можна замінити абрикоси персиками, нектаринами або великими сливами.
Пропорції в рецепті розраховані на форму діаметром 22 см.
Абрикосовий коблер – інгредієнти
- борошно 225 – г,
- розпушувач – 1 ч.л,
- масло вершкове охолоджене – 225 г,
- цукор – 120 г,
- молоко – 3 ст.л,
- сіль – дрібка,
- абрикоси – 10-12 шт,
- цукрова пудра – для присипання.
Раніше ми писали, як приготувати рулет із кабачків, який напевно сподобається всім.
Абрикосовий коблер – приготування
- Змішуємо всі інгредієнти для тіста і замішуємо його за допомогою кухонного комбайна або руками.
- Розрізаємо абрикоси розрізаємо на половинки та видаляємо кісточки.
- Викладаємо фрукти зрізом догори у форму, попередньо змащену олією і злегка присипану цукром. Посипаємо абрикоси цукром.
- Розподіляємо зверху шматочки тіста, залишаючи невеликі проміжки, щоб виходив сік.
- Запікаємо пиріг у духовці за температури 190 ºС духовці протягом 20-30 хвилин до золотистої скоринки.
- Посипаємо готовий коблер цукровою пудрою.
Смачного!
Вас також можуть зацікавити новини:
Українки можуть отримати допомогу 15 тисяч доларів: встигніть подати заявку до 31 липня (відео)
Масштабна афера: усі пенсії після 2017 року обчислені неправильно (відео)