Кокосовий пиріг на кефірі
Кокосовий пиріг на кефірі дуже смачний: зверху рум’яна скоринка з кокосової стружки, а всередині – м’який та повітряний, із приємним кокосовим смаком та ароматом!
Інгредієнти:
Кефір – 250 мл, цукор – 250 г, борошно – 240 г, розпушувач – 1 чайна ложка, ванільний цукор – 10 г, сіль – 0,25 чайної ложки, яйце – 1 шт., кокосова стружка.
Як готувати
-
У миску влити кефір, всипати 100 г цукру і вбити яйце. Злегка збити вінчиком до однорідності. Всипати ванільний цукор та сіль і знову перемішати.
-
Просіяти в кефірну суміш борошно, додати розпушувач для тіста і перемішати за допомогою ручного вінчика до однорідної маси.
-
У глибоку посудину всипати кокосову стружку, додати решту цукру і добре перемішати.
-
Застелити дно форми для випікання пергаментом, змастити її боки соняшниковою олією, викласти у форму тісто і акуратно розрівняти.
-
Посипати верх пирога кокосово-цукровою сумішшю, рівномірно розподіляючи її, і відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.
- Потім накрити пиріг фольгою і помістити в духовку ще на 15 хвилин.
Спробуйте також рецепт, який підкорив Інтернет: ідеальна закуска на усі випадки життя зі звичайних кабачків.