Фарширований лаваш
Інгредієнти
Лаваш – 2 листи, курячий фарш – 500 грамів, моцарела або сулугуні – 200 грамів, яйця – 2 штуки, сіль, перець, паприка, кунжут – за смаком.
Приготування
- У фарш додати одне яйце, сіль, перець, паприку і ретельно перемішати.
- Натерти моцарелу або сулугуні на великій тертці.
- Розгорнути один лист лаваша.
- Посипати лаваш тертим сиром і накрити другим листом лаваша.
- Розподілити фарш по всій поверхні.
- Закрутити лаваш з начинкою в рулет, розрізати навпіл, якщо він вийшов дуже довгим.
- Застелити деко пергаментним папером і змастити олією.
- Викласти рулет із лаваша на деко.
- Змастити рулет збитим яйцем і за бажанням присипати кунжутом.
Випікати рулет при 180 градусах протягом 30-35 хвилин до золотистої скоринки.