П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЦей бісквіт дуже смачний навіть без крему – м'який і вологий: секрет...

Цей бісквіт дуже смачний навіть без крему – м’який і вологий: секрет в одному компоненті

Этот материал также доступен на русском языке
Бісквіт – це основа для багатьох тортів. Але бісквіт можна не змащувати кремом і насолоджуватися неймовірно смачним десертом. Він виходить соковитим, м'яким та повітряним.

Головний компонент у такому бісквіті – мед. Саме він дає неперевершений аромат та смак випічці.

Раніше ми розповідали, як приготувати бісквіт на сковороді.

Інгредієнти:

На форму діаметром 16 см

  • 100 г меду;
  • 3 яйця;
  • 125 г борошна;
  • 20 мл рослинної олії;
  • 40 мл окропу;
  • 0,5 ч. ложки розпушувача;
  • щіпка солі.

Приготування:

  1. У глибоку миску вбийте яйця, додайте сіль і збивайте міксером 2 хвилини, потім влийте мед і збивайте, поки маса не збільшиться вдвічі.
  2. Борошно просійте разом з розпушувачем і частинами введіть у медово-яєчну суміш, перемішуючи дерев’яною лопаткою знизу-вгору.
  3. Влийте олію та перемішайте.
  4. На останньому етапі тонким струмком влийте окріп і акуратно перемішайте.
  5. Розігрійте духовку до 180 градусів, перелийте тісто в змащену форму та відправте запікатися. Перші 20 хвилин випікайте при 180 градусів, а потім ще 15-10 хвилин за 160 градусів. Духовку не відкривайте під час випікання, щоб бісквіт не впав.
  6. Бісквіт можна залишити без змащування кремом, а можна поділити на три-чотири коржі та змастити, додати свіжі фрукти або ягоди та отримати смачний торт.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні