Раніше ми розповідали, як приготувати млинці на дріжджах.
Млинці на воді – інгредієнти:
- 2,5 склянки борошна;
- 1 л води;
- 1,5-2 ст. ложки цукру;
- 1 ч. ложка солі;
- 3 ст. ложки рослинної олії;
- 0,5 ч. ложки соди;
- яйця – 3 шт.
Млинці з секретним інгредієнтом -приготування:
- Візьміть миску, вбийте яйця, додайте цукор і сіль і збийте все віночком до піни.
- Додайте воду та розмішайте суміш.
- Просійте борошно разом із содою та частинами введіть у рідку суміш, постійно помішуючи тісто міксером або віночком. Завдяки просіюванню борошна млинці вийдуть повітрянішими.
- Влийте в тісто олію.
- Розігрійте сковороду, змастіть її маслом і олією, налийте тісто, розподіливши його по сковороді тонким шаром.
- Випікайте млинці по 1-1,5 хвилини з кожного боку.