Головний плюс цього рецепту – не потрібно замішувати тісто. Вам знадобиться лаваш.
Раніше ми розповідали, як у домашніх умовах приготувати лаваш.
Інгредієнти:
- Лаваш – 2 листи;
- Сир твердий – 200 г;
- Сир домашній – 300 г;
- Яйця – 3 шт;
- Вершкове масло – 25 г;
- Кріп – 4-5 гілочок;
- Перець і сіль – за смаком.
Приготування:
- Треба натерти сир на великій тертці, додати дрібно нарізаний кріп, сир і яйця, всі інгредієнти перемішати. Посолити та поперчити.
- Начинку викласти на лист лаваша і згорнути у формі рулету.
- Нарізати на шматочки висотою 5-6 см.
- Викласти рулетики-пиріжки на лист, застелений пергаментним папером. Зверху пиріжки змастити розтопленим вершковим маслом для хрусткої скоринки.
- Розігріти духовку до 180 градусів і запікати пиріжки 25-30 хвилин.