Щоб приготувати смачний і ситний обід чи вечерю, не потрібно багато часу. Заощаджуйте його, приготувавши ледачі голубці за дуже простим рецептом.
Раніше ми розповідали, як приготувати італійську фокаччу.
Інгредієнти:
- свинячий фарш — 400 г;
- рис — 150 г;
- білокачанна капуста — 500 г;
- вода — 150 мл;
- сметана — 5 столових ложок;
- томатна паста — 2 столові ложки;
- морква — 1 штука;
- цибуля — 1 штука;
- сіль за смаком;
- рослинна олія — за смаком;
- мелений чорний перець — за смаком.
Приготування:
- Цибулю очистіть і наріжте кубиками. Обсмажте на сковороді з невеликою кількістю олії.
- Очистіть і натріть моркву на великій тертці. Додайте в сковороду з цибулею і обсмажте до появи золотистої скоринки.
- Додайте в сковороду фарш і обсмажте протягом 10-15 хвилин до готовності.
- Поки смажиться фарш, наріжте невеликими кубиками чи смужками капусту. Додайте її до сковороди і обсмажуйте, помішуючи, протягом 10-15 хвилин.
- Рис промийте і додайте в сковороду (або перекладіть разом у каструлю, якщо розмір сковороди не дозволяє).
- Залийте голубці 150 мл води, додайте томатну пасту, сіль та спеції до смаку, перемішайте. Доведіть голубці до кипіння, зменшіть вогонь та тушкуйте на дуже маленькому вогні протягом 45 хвилин.
- Подавайте на стіл зі сметаною та зеленню. Смачного!
Вас також можуть зацікавити новини:
Тарифи на електрику в Україні зростуть: стала відома точна дата