Від соковитого й ароматного м’яса не відмовиться навіть найвибагливіший гість. Подавати таку рульку можна як гарячу страву, так і в холодному вигляді як закуску.
Інгредієнти
- рулька свиняча – 1 шт,
- сіль – 1 ч. л,
- перець чорний мелений – за смаком,
- желатин – 1 ч. л,
- часник свіжий і сушений – за смаком,
- паприка мелена солодка – за смаком,
- спеції – на ваш вибір.
Раніше ми писали, як приготувати горіховий тарт із неймовірним карамельним ароматом.
Приготування
- Очищаємо рульку ножем, промиваємо і просушуємо паперовим рушником.
- Робимо рівний надріз і відокремлюємо кістку від м’яса. Вирізаємо шматочки м’яса, залишивши шар шкіри з жиром. Накриваємо шкуру харчовою плівкою і відбиваємо кухонним молотком. Приправляємо її сіллю, перцем та улюбленими спеціями.
- Відбиваємо шматочки м’яса з обох боків і додаємо спеції, які вам подобаються.
- Посипаємо шкуру із салом подрібненим часником і желатином, а зверху викладаємо рівномірний шар зі шматочків відбитого м’яса. Знову посипаємо сіллю, желатином і часником.
- Загортаємо край заготовки та формуємо рулет.
- Перев’язуємо рульку кулінарною ниткою. Кладемо заготовку в рукав для запікання і зав’язуємо краї.
- Поміщаємо рульку у форму для запікання і випікаємо в духовці, розігрітій до 170 ⁰С до готовності.
- Знімаємо з готового рулету рукави та нитку. Нарізаємо страву порційно та подаємо до столу.
Смачного!
Вас також можуть зацікавити новини:
Щомісяця зникає 100 тисяч пенсіонерів – шокуючі цифри Пенсійного фонду (відео)
Пенсійний вік в Україні 54 роки? Коли українці зможуть вийти на пенсію (відео)