П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяГотуємо смачно: оладки з ковбасою та сиром сподобаються навіть найвибагливішим їдокам

Готуємо смачно: оладки з ковбасою та сиром сподобаються навіть найвибагливішим їдокам

Этот материал также доступен на русском языке
Незвичайні оладки на кефірі з ковбасою та сиром – швидка варіація пиріжків, які можна приготувати на сніданок.

Оладки з ковбасою і сиром

Тісто замішується на кефірі, смажаться оладки на сковороді з маслом і виходять рум’яними зовні та з сюрпризом усередині. Оладки виходять пишними, красивими і просто чудово виглядають у розрізі. Такий оригінальний сніданок точно припаде до смаку любителям цікавих страв.

Ми також розповідали, як приготувати пісні дріжджові оладки, які нічим не поступляться масляним: пробуйте — і переконайтесь.

Інгредієнти

Борошно пшеничне – 100 грамів, кефір – 125 мілілітрів, яйце – 1 штука, цукор – 1 щіпка, сіль – 1 щіпка, сода – ½ чайної ложки, ковбаса варена – 150 грамів, сир плавлений – 80 грамів, олія – для смаження.

Приготування

  • Кефір вилити в глибоку миску, вбити яйце і злегка збити вінчиком.
  • У суміш кефіру просіяти борошно і соду, додати цукор і сіль.
  • Добре перемішати, в тісті не має бути грудочок.

Залишити тісто для оладок на 15 хвилин.

  • Ковбасу нарізати кружальцями, а сир – невеликими скибочками.
  • На кожне кружальце ковбаси покласти два шматочки сиру і накрити другим кружальцем ковбаси.

У сковороді розігріти олію.

  • Вилити по 1 столовій ложці тіста і дати трохи схопитися.
  • Викласти зверху на кожен кружалець тіста по ковбасі з сиром і смажити на мінімальному вогні приблизно 3 хвилини.
  • Потім вилити поверх ковбаси ще трохи тіста, щоб воно покрило краї ковбаси.
  • Перевернути оладки з ковбасою та сиром і смажити ще 2-3 хвилини.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні