- Розпочався Великий піст: чим можна замінити заборонені продукти та урізноманітнити раціон.
- Пісний тертий пиріг з варенням – ідеальний бюджетний десерт, який ні в чому не поступиться здобній випічці.
- Смачні традиції: збираємо в скарбничку рецепти пісного меню – шоколадні кекси до чаю.
Паштет із квасолі з горіхами
З консервованої або відвареної квасолі виходить чудовий паштет! Ситний і поживний квасоляний паштет із пряним смаком – це те, що потрібно до обіду з скибочкою хліба особливо під час посту.
Готується такий паштет елементарно: змішуємо подрібнену квасолю та обсмажену цибулю з волоськими горіхами та кропом – і насолоджуємося.
Інгредієнти
Консервована або варена квасоля – 400 грамів, цибуля – 1 штука, підсмажені волоські горіхи – 50 грамів, часник – 2 зубчики, сіль, перець та зелень – за смаком.
Приготування
- Злити рідину з квасолі, подрібнити у блендері разом з горіхами, часником та цибулею.
- Посолити, поперчити і ретельно перемішати.
- Готовий паштет прикрасити рубаною зеленню і подати з хлібом або тостами.