Картопляні млинці
Картопляні млинці – ситний та смачний сніданок, вечеря, перекус для всієї родини, що готується досить швидко з доступних продуктів.
Інгредієнти
Борошно – 120 грамів, картопля – 300 грамів, яйця – 3 штуки, часник – 2 зубчики, олія – 2 столові ложки, вершкове масло, кріп, перець і сіль – за смаком.
Приготування
- Картоплю очистити і натерти на дрібній тертці, подрібнити кріп, а часник видавити через прес.
- У мисці вінчиком збити яйця.
- Додати перець, сіль, часник, картоплю, просіяне борошно, рослинну олію і ще раз добре збити.
- Після цього додати кріп і перемішати.
- Випікати на розпеченій сковороді з олією з двох боків до рум’яного кольору.
- Готові млинці змастити вершковим маслом.