Однак є кулінарні хитрощі, за допомогою яких можна розварити горох або інші бобові можна набагато швидше.
Як розварити горох або сочевицю
Щоб швидко зварити бобові, є два способи.
Раніше ми писали рецепт смачного зеленого борщу з молодою кропивою.
Перший спосіб
- Подрібнити сухі боби потрібно подрібнити в блендері або по-старому за допомогою ступки і маточки.
- Засипати подрібнені боби в каструлю, залити крутим окропом і варити 5-7 хвилин.
Якщо ви варите кашу, залишиться тільки додати в неї вершкове масло і приправити сіллю та улюбленими спеціями.
Якщо ж боби потрібні вам для супу, їх можна висипати відразу в бульйон, а потім готувати суп за вашим рецептом.
Другий спосіб
- Залити бобові окропом і поставити в мікрохвильовку.
- Увімкнути максимальну потужність і готувати боби протягом 3-5 хвилин.
Підвищення пенсій з 1 квітня 2024 року: чому пенсіонери не відчують зростання виплат (відео)
Важливі нюанси допомоги малозабезпеченим сім’ям: від чого залежить розмір виплат (відео)