П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяТакі оладки дуже ароматні, пишні та повітряні: потрібно замінити лише один інгредієнт

Такі оладки дуже ароматні, пишні та повітряні: потрібно замінити лише один інгредієнт

Этот материал также доступен на русском языке
Оладки можна приготувати на кефірі, молоці, дріжджах, але сьогодні ми ділимося рецептом оригінальних оладок, які вам сподобаються, особливо своїм незвичайним смаком.

Це оладки на ряжанці. Їх готують аналогічно, як і на кефірі, але пропорції інших інгредієнтів дещо інші.

Раніше ми розповідали, як приготувати оладки без борошна.

Інгредієнти:

  • Курячі яйця – 2 шт.;
  • Борошно – 220 г
  • Сода – 1 чайна ложка;
  • Сіль – щіпка;
  • Ванільний цукор – 1 пакетик;
  • Цукор – 3 чайні ложки;
  • Ряжанка – 500 мл.

Приготування:

  1. Збийте ряжанку з яйцями, додайте соду, цукор, сіль і ванільний цукор, перемішайте, щоб сода вступила в реакцію з ряжанкою.
  2. Всі інгредієнти мають бути кімнатної температури.
  3. Просійте борошно і введіть частинами в ряжанку, ретельно розмішайте і відставте тісто на 10-15 хвилин, щоб усі інгредієнти почали працювати.
  4. Розігрійте сковороду і обсмажуйте оладки з двох боків до золотистої скоринки.
  5. Оладки можна подавати зі сметаною, повидлом або згущеним молоком.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні