П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяІнакше зіпсуєте страву – що можна додавати в суп виключно наприкінці приготування

Інакше зіпсуєте страву – що можна додавати в суп виключно наприкінці приготування

Этот материал также доступен на русском языке
Приготування перших страв має певні правила. Деякі продукти можуть зіпсувати смак, якщо їх покласти в неправильний момент

Деякі інгредієнти в суп можна додавати лише буквально за кілька хвилин до приготування. 

Морепродукти

Насамперед це стосується морепродуктів – креветок, мідій, кальмарів. За тривалого перебування в гарячій воді вони стають гумовими на смак.

Молочні продукти

Багато супів заправляють сметаною або йогуртом. Якщо молочні продукти додати в суп на самому початку, вони згорнуться, і в бульйоні плаватимуть пластівці.

Сир

Сирні супи також мають свою особливість. Сир вводять у страву наприкінці, коли основні інгредієнти вже готові. Переварений сир у супі, не найапетитніше видовище.

Яйця

Якщо в суп вводять яйця, вони мають гарний вигляд і покращують смак, але це роблять взагалі за хвилину до вимкнення каструлі. Переварене в супі яйце стане гумовим. 

Нехай у вас буде найсмачніший і найвдаліший обід і суп.

Індексація навіть не 7,9%: скільки реально отримають пенсіонери в березні (відео)

Дискримінація без гарантій пенсії – підводні камені нового Трудового кодексу (відео)

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні