Раніше ми розповідали, як приготувати ідеальне тісто для піци – швидко і без особливих зусиль: готуватимете тільки так.
Для випікання смачних пирогів і пишних булочок необхідно замісити вдале дріжджове тісто, а допоможе в цьому майонез.
Інгредієнти
- Борошно – 500 г,
- майонез – 150 г,
- цукор – 1 столова ложка,
- сіль – 1 чайна ложка,
- сухі дріжджі – 11 г,
- вода – 300 мл.
Як готувати
-
У невелику посудину всипати дріжджі й влити теплу воду, додати сіль та цукор, добре перемішати і залишити на 10 хвилин при кімнатній температурі.
-
До дріжджової суміші додати майонез, знову перемішати і поступово всипати двічі просіяне борошно.
-
Замісити однорідне тісто, яке не липне до рук, накрити його харчовою плівкою і прибрати в тепле місце на годину-півтори.