Щоб отримати такі млинці, потрібно додати в тісто один інгредієнт, який зробить їх не лише пористими, а й смачними.
Раніше ми розповідали, як приготувати млинці на кефірі.
Інгредієнти:
- 200 г борошна;
- 220 г манки;
- 0,5 ч. ложки солі;
- 1 ст. ложка цукру;
- 7 г сухих дріжджів;
- 1 куряче яйце;
- 700 мл води.
Приготування:
- Воду потрібно трохи підігріти. Частину води виливаємо в миску з цукром та дріжджами, перемішуємо. Відставляємо на 10-15 хвилин.
- Після цього поступово додаємо в рідину суміш із манки, борошна, розпушувача та солі, перемішуємо все ретельно.
- Додаємо частину води, що залишилася, і замішуємо рідке тісто без грудочок.
- Тісто потрібно відставити на 35-40 хвилин за кімнатної температури.
- Випікаємо млинці на добре розігрітій сковороді з обох боків. Запам’ятайте, чим більше жар, тим більше дірочок на млинцях.