Вівторок, 5 Березня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяМереживні, ніжні та дуже смачні – готуємо Королівські млинці: найвдаліший та незвичайний...

Мереживні, ніжні та дуже смачні – готуємо Королівські млинці: найвдаліший та незвичайний рецепт

Этот материал также доступен на русском языке
На основі кефіру можна приготувати не тільки пишні та високі оладки, але й тонкі, ніжні млинці, які можна їсти з медом, сметаною або різною начинкою.

Раніше ми розповідали, як приготувати млинці на дріжджах.

Інгредієнти:

  • курячі яйця – 2 шт.
  • кефір – 500 мл
  • борошно – 325 г
  • цукор – 75 г
  • сіль – 2 щіпки
  • сода – 0,5 ч. ложки
  • окріп – 250 мл
  • соняшникова олія – 5 ст. ложок

Приготування:

Завдяки кефіру млинці виходять м’якими та ажурними, а окріп допомагає приготувати млинці, які не рвуться та легко перевертаються на сковороді.

  1. Перед приготуванням потрібно дістати яйця та кефір із холодильника, щоб вони стали кімнатної температури.
  2. Змішуємо яйця з сіллю та цукром, збиваємо віночком або вилкою – на ваш розсуд.
  3. Додаємо до яєчної суміші половину кефіру і соду, змішуємо з борошном і вводимо частину кефіру, що залишилася. Це допоможе отримати однорідне тісто.
  4. Вводимо окроп у тісто і акуратно розмішуємо, щоб воно не зварилося.
  5. Наприкінці додаємо олію.
  6. Смажимо наші млинці на гарячій сковороді по одній хвилині з двох боків.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні