Раніше ми розповідали, як приготувати ідеальний бісквіт.
Інгредієнти:
- 3 курячі яйця;
- 1 склянка цукру;
- 1 склянка пшеничного борошна;
- 1 чайна ложка розпушувача (можна і не додавати);
- 4 столові ложки улюбленого варення;
- 100 мл молока для просочення коржа;
- 30 г цукрової пудри.
Приготування:
- За допомогою міксера збиваємо яйця до однорідної маси та її збільшення. Додаємо цукор і знову збиваємо.
- Всипаємо просіяне борошно, змішане з розпушувачем і акуратно розмішуємо ложкою або лопаткою.
- Деко застилаємо пергаментом і виливаємо тісто рівним шаром.
- Бісквітний корж випікаємо в духовці при температурі 180 ° С приблизно 7-12 хвилин. Загортаємо разом з папером у рулет і накриваємо вологим рушником на 5 хвилин.
- Після цього звільняємо наш рулет від паперу та рушника. Розвертаємо його та поливаємо молоком, щоб рулет був соковитим.
- Далі змащуємо улюбленим варенням – яблучним, абрикосовим, полуничним, малиновим.
- Згортаємо рулет і зверху посипаємо цукровою пудрою.