Насамперед потрібно почистити рибу і розділити на порційні шматки. Після цього можете приступати до приготування маринаду.
Раніше ми писали, що додати в тісто на вареники, щоб вони легко ліпилися.
Інгредієнти
- вода – 0,5 л,
- сіль – 1 ч.л,
- цукор – 1 ч.л,
- лист лавровий – 2 шт,
- чорний перець горошок – за смаком,
- коріандр насіння – за смаком.
Приготування
- Ставимо на вогонь каструлю з водою, цукром і спеціями та доводимо розсіл до кипіння.
- Заливаємо рибу остиглим маринадом.
- Відправляємо рибу в розсолі в холодильник на добу.
Такий оселедець годиться і для салатів, і для того, щоб прикрасити ваш стіл самостійно, його потрібно тільки заправити олією з цибулькою.
Електронний підпис для входу в кабінет Пенсійного фонду: як зробити його за 2 хвилини
Харчуємося повітрям? Які продукти можуть собі дозволити пенсіонери в Україні – відеоопитування