Що ж додають досвідчені господині у фарш для котлет, що вони виходять надзвичайно смачними? Звичайні інгредієнти, які є на кожній кухні.
Раніше ми розповідали, навіщо досвідчені господині додають у фарш для котлет мінеральну воду.
Інгредієнти:
- 0,5 кг м’ясного фаршу
- 1 куряче яйце;
- 1 велика цибулина;
- 1-2 шматки білого хліба;
- 1 чайна ложка гірчиці;
- сіль, перець, часник, спеції та зелень – за смаком.
Приготування:
- Хліб потрібно відокремити від скоринки та замочити у звичайній воді.
- Подрібнити цибулю. Одна з хитрощів – не додавати свіжу цибулю у фарш, а обсмажити її на сковороді до золотистого кольору, тоді котлети будуть ароматнішими та благороднішими.
- Додаємо у фарш цибулю, сіль, спеції, подрібнений часник, яйце, перемішуємо всі інгредієнти.
- Друга хитрість – це додавання гірчиці. Завдяки цьому інгредієнту котлети виходять не лише соковиті, але ще й із пікантним смаком.
- Формуємо котлети та обсмажуємо їх на сковороді з двох боків до повної готовності. Можна викласти на деко, змащене маслом, і запекти в духовці.