Салат шопський з бринзою
Інгредієнти
«Помідори – 6 штук, болгарський перець – 2-3 штуки, огірки (можна солоні) – 2-3 штуки, фіолетова цибуля – 1 штука, бринза – 150 грамів, олія, гірчиця, мед, сік лимона – по 2 столові ложки.
Приготування
- Всі овочі промити і обсушити.
- Цибулю нарізати на кільця, решту овочів нарізати на великі шматочки.
- Бринзу натерти на великій тертці.
- З лимона вичавити сік і натерти цедру. Потім цедру лимона і сік перемішати з медом, гірчицею та олією.
- У тарілку для подачі викласти нарізані на часточки овочі.
Полити салат заправкою і посипати тертою бринзою.
Валентина Дмитрівна, м. Івано-Франківськ»