Мексиканська закуска «Кесаділля»
Інгредієнти
Куряче філе – 350 грамів, цибуля – 2 штуки, болгарський перець – 1 штука, консервована кукурудза – 1 банка, помідори – 1-2 штуки, лаваш – 6 штук, твердий сир – 200 грамів, сіль і перець чорний – за смаком.
Приготування
- Куряче філе дрібно нарізати. Потім так само дрібно нарізати цибулю, болгарський перець та помідори. Сир натерти на великій тертці.
- Розігріти сковороду і долити трохи рослинної олії. Викласти м’ясо і смажити п’ять хвилин, посипавши сіллю та перцем, періодично помішувати.
- В окремій сковороді обсмажити цибулю до золотистості. Коли цибуля буде готова, всипати її до курки, добре перемішати і обсмажити все разом ще дві хвилини.
- Потім додати нарізані помідори, болгарський перець і кукурудзу і смажити суміш ще одну хвилину.
- На лаваш викласти порцію сиру (близько 20 г), зверху рівномірно розподілити начинку і закінчити шаром сиру (ще 20 г).
- Скласти лаваш навпіл.
- На розігрітій сковороді обсмажити лаваш з начинкою з кожної сторони по хвилині або до тих пір, поки сир не розплавиться.