Шведський салат із буряків
Інгредієнти
Буряк – 4 штуки, сир копчений – 50 грамів, кефір – 20 мілілітрів, майонез – 2-3 столові ложки, оцет, зелень сіль та перець – за смаком.
Приготування
- Буряк помити, обсушити, загорнути у фольгу і запекти в духовці протягом 45 хвилин.
- У цей час натерти на дрібній тертці сир, нарізати дрібно зелень.
- Готові буряки остудити, почистити і натерти на середній або дрібній тертці.
- Для приготування заправки змішати кефір, майонез та оцет.
- Буряк, сир і кріп викласти в миску і додати туди заправку. Все посолити, поперчити і ретельно перемішати.
Дати настоятися салату протягом 15 хвилин і подати до столу.
Нагадаємо, ми розповідали про спагетті з овочів – джерело вітамінів і незабутній смак.