Вафельні трикутнички з фаршем
Інгредієнти
Вафельні коржі – 8 штук, м’ясо – 0,5 кілограма, яйця – 3 штуки, цибуля – 1 штука, молоко – 50-70 грамів, олія соняшникова – 100 грамів, сіль, перець чорний мелений – за смаком; для кляру: яйця – 2 штуки, молоко – 100 грамів, сіль – за смаком.
Приготування
- До готовності відварити м’ясо та яйця і охолодити.
- Цибулю почистити і розрізати на 4 частини і разом з м’ясом та яйцями пропустити через м’ясорубку.
- Фарш посолити, поперчити, додати молоко, щоб маса вийшла як паштет.
- Для приготування кляру збити яйця з молоком і посолити.
- По вафельному коржу рівномірно розподілити частину фаршу, накрити другим коржем і розрізати на 8 частин.
- Розігріти сковороду з олією і кожен трикутник у яєчному клярі обсмажити з обох боків до золотистої скоринки.
Готові трикутники викласти на паперовий рушник.