Правильна консервація
Часто кладуть у вінегрет мариновані овочі. Але їх краще приберегти для закуски. А в салат додати солоні огірки – так смак страви стане більш насиченим.
Запікати, а не варити
Зазвичай овочі для вінегрету відварюють, але так вони втрачають смак, який стає не таким яскравим. Із запеченими овочами такого не відбувається.
Раніше ми писали, про смачні пісні страви для всієї родини.
Додайте часник
За класичним рецептом у вінегрет часник не кладуть. Однак він здатний здивувати своїм ароматом і підкреслити смак улюбленого салату.
Трохи зеленої цибулі
Замість частини ріпчастої цибулі спробуйте додати перо зеленої цибулі. Так смак салату стане інтенсивнішим і пікантнішим. До того ж, зелена цибуля дуже корисна.