Приготуйте закусочні оладки на капустяному розсолі, і саму капусту додати не забудьте. Такі оладки можна подавати як самостійну страву, зі сметаною та гострим соусом, або як гарнір до м’яса чи риби.
Раніше ми ділилися рецептом моментальної квашеної капусти.
Інгредієнти:
- борошно – 200 г;
- сода – 0,5 ч.л.;
- розсіл від квашеної капусти – 200 г;
- квашена капуста – 200 г.
Приготування:
- Змішайте борошно з содою.
- Додайте капустяний розсіл і ложкою замісіть тісто.
- Капусту добре відіжміть, поріжте, щоб вона не була надто довгою, і додайте в тісто.
- Перемішайте до однорідної маси.
- Розігрійте сковороду, налийте в неї олію.
- Ложкою викладайте тісто в гарячу олію й обсмажуйте оладки з двох боків до золотистої скоринки.
- Подавайте гарячими зі сметаною та гострим або пряним соусом на ваш смак.
Такі оладки добре підійдуть як гарнір до запеченої риби або тушкованого м’яса. За бажання, можна посипати страву нарізаною зеленню. Це зробить осінній стіл яскравішим, а смак оладок насиченішим. Приємного апетиту!
Як оформити передплату на газету «На пенсії» онлайн — покрокова інструкція