П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяГосподині розкрили секрет найсоковитіших котлет: ви будете здивовані цій хитрощі

Господині розкрили секрет найсоковитіших котлет: ви будете здивовані цій хитрощі

Этот материал также доступен на русском языке
Котлети – це улюблене доповнення до других страв або просто апетитний перекус. Але часто котлети виходять сухими, через що господиням доводиться їх пропарювати або подавати з підливою.

Але є рецепт, завдяки якому котлети відразу зі сковорідки будуть соковитими.

Раніше ми розповідали, як приготувати бюджетні котлети.

Ніяких секретних інгредієнтів додавати не потрібно. Фарш, що просто вийшов, потрібно замаринувати в 100 мл газованої мінеральної води.

Коли м’ясний фарш буде готовий, потрібно влити в нього газовану воду і поставити в холодильник на 2-3 години маринуватися. У жодному разі не соліть фарш, це потрібно зробити перед самим приготуванням котлет.

Це ж стосується цибулі та спецій. Їх краще додавати також перед приготуванням. 100 мл мінералки беруть з розрахунку на 1 кг фаршу. Якщо м’яса у вас більше, то і кількість води має бути більшою. І, відповідно, якщо фаршу менше, то й води доливаємо менше. Наприклад, на 500 г фаршу достатньо 50 мл води.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні