Інгредієнти:
- сир 350 г;
- яйце 1 шт;
- цукор 50 г;
- манка 35 г;
- крохмаль 35 г;
- ванільний цукор – 1 пакетик.
Приготування:
- Потрібно розім’яти сир виделкою, краще вибрати жирніший сир, тоді сирники вийдуть смачнішими.
- Додати яйце, цукор, ванільний цукор, манку та крохмаль.
- Все ретельно перемішати. Якщо сир вологий, то доведеться додати більше крохмалю.
- Після вимішування сирну масу потрібно залишити на 10-15 хвилин для того, щоб манка набухла.
- Сформувати сирники. Це можна робити за допомогою ножа, склянки або просто руками.
- На сковороду налити трохи олії та викласти сирники.
- Смажити з обох боків до золотистості.
- Готові сирники можна подавати з медом, сметаною або будь-яким варенням.
Раніше ми розповідали, які інгредієнти не можна додавати в сирники.