На пенсії - Живемо!

Такої гречки ви ще не їли: що потрібно зробити, щоб каша стала ще смачнішою та ароматнішою

Этот материал также доступен на русском языке

Гречка
Buckwheat in bowl on brown wooden background
Багато хто з нас не уявляє свого життя без гречки. Ця крупа не тільки корисна, але й дуже смачна, особливо якщо приготувати її правильно.

Звичайно, кожна господиня має свої секрети, але таким чином гречку рідко хто готує. Спробуйте і здивуєтеся, як із звичайної крупи отримати справжній шедевр смаку та аромату.

Для цього гречку потрібно перебрати та промити. Потім пересипати в каструлю і залити окропом.

У такому вигляді крупу потрібно залишити на ніч.

Вранці крупу, що всю ніч вимочувалась, потрібно відправити на розігріту без олії сковороду, щоб добре її просушити.

Досить кілька хвилин. Крупа змінить колір і на кухні запанує приємний горіховий (гречаний) аромат.

Тільки після цього можна приступати до звичайного варіння. Не забудьте посолити гречку.

Такий спосіб приготування допомагає максимально розкрити смакові якості гречки. Вона виходить більш насиченою та смачною.

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?